Over Elysisch Talent

Laura mei 2022 website

Laura van der Burg, oprichter:

Uit eigen ervaring weet ik als geen ander dat de context waarin mensen werken bepalend is voor hun functioneren en geluk. Doe waar je goed in bent en doe het op de juiste plek! Ik ben goed in het overbrengen van deze visie. Ik werk met veel enthousiasme en heb veel kennis over en inzicht in mensen opgedaan in de tijd dat ik dit werk inmiddels doe. Hierdoor weet ik meestal wat wel en niet werkt.

Door mijn eigen leven weet ik heel goed wat er allemaal kan gebeuren en hoe moeilijk het soms is om beslissingen te nemen en keuzes te maken. Door jezelf en anderen te begrijpen wordt het makkelijker om om te gaan met wat het leven je brengt en vooral ook jezelf en de situatie te accepteren. Ik help mensen graag met specifieke vragen over werk of opleiding maar ook met inzichten in het functioneren van mensen in organisaties door middel van opleiding en training. Het is fijn als mensen zich bewust worden van wie ze zijn door herkenning. 

Synoniemen voor Elysisch:

allerliefst, beeldig, bekoorlijk, betoverend, charmant, delicieus, enig, genotvol, verrukkelijk, goddelijk, heerlijk, hemels, overheerlijk, prachtig, ravissant, zalig. 

 

Hieronder een videoopname van Leo van der Burg, de bedenker van het gedachegoed. In deze video legt hij op eenvoudige wijze onze kijk op talent en karatker uit.