Elysisch Talent biedt opleidingen op het gebied van Human Resources, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, talentmanagement en coaching.

Opleiding Human Resources en Talent Management

Deze opleiding gaat over zorgvuldig invulling geven aan het HR vak. Mensen zijn meestal het belangrijkste ‘gereedschap’ voor een organisatie. De opleiding is gericht op HR-adviseurs die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van de inzet van medewerkers in de organisatie. Medewerkers die gelukkig en tevreden zijn doordat ze kunnen doen waar ze goed in zijn, zijn immers productieve en betrokken medewerkers. In de opleiding leer je alles over persoonlijkheid, over hoe mensen functioneren, over competenties en ontwikkeling en over beoordelen en begeleiden. Het geeft een uitgebreide kijk op ontwikkelingsmogelijkheden, inzetbaarheid en het vinden van de juiste functie.  

De basis voor de opleiding is de visie van Leo van der Burg, menskundige bedrijfskunde. Deze visie geeft inzicht in organisatieprocessen en in de individuele inzet van mensen. In de opleiding ligt de focus meer op de individuele kant dan op organisatieontwikkeling. Alle aspecten van het functioneren van medewerkers komt aan de orde. Van een helder zelfbeeld tot beoordeling, van werving & selectie tot ontwikkeling en opleiding. 

De opleiding bestaat uit lesdagen in groepsverband en individuele begeleiding. Tijdens de bijeenkomsten worden de diverse thema’s behandeld aan de hand van praktijkvoorbeelden. De individuele begeleiding is gericht op de uitvoering van praktijkopdrachten. 

Samengevat:

  • Doorlooptijd 8 maanden
  • Lesmateriaal bij opleiding inbegrepen
  • Persoonlijk Potentieel Profiel
  • Individuele begeleiding
  • Kosten: € 4.695,= excl. btw