Actueel

Er is ook een nieuwe startdatum gepland: 30 oktober 2019. Voor deze training kun je je direct inschrijven!

Wil je toch eerst meer informatie? Klik dan hier voor de brochure!

Wil je meer informatie over alle opleidingsmogelijkhedenLees verder >>

Opleiding Talentmanagement, loopbaanbegeleiding en coaching

De term talentmanagement wordt veel gebruikt, het is echter niet altijd duidelijk wat er mee bedoeld wordt. In deze opleiding ligt de focus op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het gaat over het kijken naar en begrijpen van medewerkers. De opleiding is gericht op HR-adviseurs  en managers die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van de inzet van medewerkers in de organisatie en in het zelf gaan inzetten van talentmanagement. Medewerkers die gelukkig en tevreden zijn doordat ze kunnen doen waar ze goed in zijn, zijn immers productieve en betrokken medewerkers. Maar de opleiding is ook geschikt voor loopbaanadviseurs en coaches die mensen inzicht willen geven in waar ze goed in zijn.

In de opleiding leer je over persoonlijkheid, over talent en karakter. Hoe de mogelijkheden en beperkingen in beeld zijn te brengen en wat dat betekent voor het functioneren van deze medewerkers in de organisatie. Hulpmiddelen daarvoor zijn persoonlijke profielen en functieprofielen. Tijdens de opleiding leer je ze te maken en leer je hoe je ze in je organisatie kunt inzetten.

Samengevat:

  • 6-daagse opleiding
  • Map met cursusmateriaal
  • Eigen Persoonlijk Profiel
  • Kosten: €2.295,- excl. btw

Ook is het mogelijk om een praktijktraining te volgen die je helpt om in de praktijk sneller aan de slag te kunnen gaan.

 

Meld je direct aan       Download de brochure

Review

Bijzondere training, veel geleerd!

Doordat de trainer vanuit haar talent aan het werk is, met passie en enthousiasme, word je gemakkelijk meegenomen in de theorie. Ze helpt je de verbinding te maken van inzichten naar praktische toepasbaarheid.

Dagelijks maak ik gebruik van de inzichten, zowel in mijn werk als privé, om dingen te duiden en personen verder te helpen.

Gaby, HR-adviseur

Een eigen kijk op mens en organisatie

groei plantje