Actueel

Er is ook een nieuwe startdatum gepland: 6 maart 2019. Voor deze training kun je je direct inschrijven!

Wil je toch eerst meer informatie? Klik dan hier voor de brochure!

Wil je meer informatie over alle opleidingsmogelijkhedenLees verder >>

Review

Bijzondere training, veel geleerd!

Doordat de trainer vanuit haar talent aan het werk is, met passie en enthousiasme, word je gemakkelijk meegenomen in de theorie. Ze helpt je de verbinding te maken van inzichten naar praktische toepasbaarheid.

Dagelijks maak ik gebruik van de inzichten, zowel in mijn werk als privé, om dingen te duiden en personen verder te helpen.

Gaby, HR-adviseur

Elysisch Talent verzorgt een aantal opleidingen op het gebied van HR, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, talentmanagement en coaching.

Opleiding Talentmanagement, loopbaanbegeleiding en coaching

De term talentmanagement wordt veel gebruikt, het is echter niet altijd duidelijk wat er mee bedoeld wordt. In deze opleiding ligt de focus op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het gaat over het kijken naar en begrijpen van medewerkers. De opleiding is gericht op HR-adviseurs  en managers die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van de inzet van medewerkers in de organisatie en in het zelf gaan inzetten van talentmanagement. Medewerkers die gelukkig en tevreden zijn doordat ze kunnen doen waar ze goed in zijn, zijn immers productieve en betrokken medewerkers. Maar de opleiding is ook geschikt voor loopbaanadviseurs en coaches die mensen inzicht willen geven in waar ze goed in zijn.

Opleiding Human Resources en Talent Management

Deze opleiding gaat over zorgvuldig invulling geven aan het HR vak. Mensen zijn meestal het belangrijkste ‘gereedschap’ voor een organisatie. De opleiding is gericht op HR-adviseurs die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van de inzet van medewerkers in de organisatie. Medewerkers die gelukkig en tevreden zijn doordat ze kunnen doen waar ze goed in zijn, zijn immers productieve en betrokken medewerkers. In de opleiding leer je alles over persoonlijkheid, over hoe mensen functioneren, over competenties en ontwikkeling en over beoordelen en begeleiden. Het geeft een uitgebreide kijk op ontwikkelingsmogelijkheden, inzetbaarheid en het vinden van de juiste functie.  

Training Persoonlijke ontwikkeling

De training is bedoeld om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling door meer inzicht in jezelf en anderen. Natuurlijk is het belangrijk om jezelf te kennen en te begrijpen maar het helpt jou ook om anderen te begrijpen.  In deze training leer je, aan de hand van een model, hoe mensen in elkaar zitten. Dat kun je vervolgens op jezelf toepassen maar ook gebruiken om de mensen om je heen te leren begrijpen. Daarmee vergroot je je effectiviteit en ontwikkel je meer begrip en acceptatie voor anderen.

Een eigen kijk op mens en organisatie

groei plantje