logotekst Elysischbel: +31 (0)6 4181 2414

TALENTMANAGEMENT, LOOPBAANBEGELEIDING EN COACHING

Mount Washington Elysisch

Iedereen deugt, de vraag is waarvoor?

Ik geloof dat bewustzijn en ontwikkeling de wereld mooier maken! Leven vanuit de overtuiging dat je leven zin heeft en dat je ergens voor deugt. Graag wil ik met Elysisch Talent daar een bijdrage aan leveren. Tenslotte deugt iedereen, de vraag is alleen waarvoor?

Wil je medewerkers in je organisatie beter begrijpen? Wil je meer inzicht in mensen zodat je in je organisatie medewerkers beter kunt helpen bij bijvoorbeeld loopbaanvragen of functioneringsproblemen? Wil je weten hoe je een team kunt vormen en de samenwerking kunt verbeteren? Elysisch Talent adviseert en begeleidt organisaties als het gaat over (de inzet van) mensen door middel van loopbaanadvies en coaching. Ook bieden we een opleiding in talentmanagement, loopbaanbegeleding en coaching. Hiermee kun je zelfstandig aan de slag, in of voor een organisatie. 

"Een ieder begrijpt slechts datgene wat hij in zichzelf terugvindt"

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kennis over mensen en talent

Op deze website kun je informatie vinden over wat Elysisch Talent doet. Daarnaast vind ik het belangrijk om te delen hoe ik dat doe en vooral ook waarom. Omdat ik denk dat je beter kunt worden geholpen door iemand die dezelfde waardes heeft als jij. Ook is er veel achtergrondinformatie te vinden. Bijvoorbeeld in de vorm van blog's. Graag wil ik mijn kennis en ervaring delen en anderen in de gelegenheid stellen om dat ook te doen. Mijn kennis en ervaring betreft mensen en het profiel van talent en karakter. Maar ik weet ook veel over andere methodes die er zijn om inzicht te krijgen in bijvoorbeeld gedrag, communicatie, talenten, rollen en motivatie van mensen. Daarmee kan ik inzicht geven in de waarde en toepassing van de verschillende manieren om naar mensen te kijken. Want dat is waar ik het over heb; over manieren om naar mensen te kijken. Met altijd als doel om ons zelf beter te begrijpen en daarmee met een situatie of probleem aan de slag te gaan.

Over geluk, schoonheid en Elysisch Talent

Voor mij gaat Elysisch Talent over het vermogen in ieder mens om gelukkig te (leren) zijn met wat hij of zij is en heeft. Geluk gaat meestal niet over (grote) successen, indrukwekkende ervaringen of enorme high's. Geluk zit vaak juist in de kleine dingen. Bijvoorbeeld kunnen genieten van de zon op je gezicht, een onverwachte ontmoeting met een bekende of een leuk bericht aan je moeder. 

De vele foto's op deze site symboliseren voor mij geluk, schoonheid en Elysisch Talent. Ik houd erg van mooie plaatjes en wil hiermee iets laten zien van mijn kijk op hoe mooi de wereld kan zijn. Dat is overal om ons heen. Het vereist een beetje oefenen om het te kunnen zien. Naar iets moois kijken geeft me een goed gevoel. Schoonheid en geluk zijn op zoveel plaatsen te vinden, het is vooral een kwestie van goed opletten!

Een eigen kijk op mens en organisatie

groei plantje